szerző:
hvg.hu

Miközben a rendező már új filmjén dolgozik, végre a magyar mozikba is eljut korábbi alkotása, a Justin Timberlake-et és Jim Belushit is felvonultató Óriáskerék – Wonder Wheel című, ötvenes években játszódó dráma.

Az eddigi vetítései után elég felemás kritikákat kapó Woody Allen-filmet, az Óriáskerék – Wonder Wheelt az amerikai premier után egy héttel, december 7-én mutatják be hazánkban.

Az ötvenes években játszódó filmben négy ember sorsa fonódik össze és változik meg végzetesen Coney Island nyüzsgő vidámparkjában. Az érzelmileg labilis Ginny (Kate Winslet) aki korábban színésznő volt, most pincérnőként dolgozik. Férje, Humpty (Jim Belushi), egy szedett-vetett körhintát üzemeltet több-kevesebb sikerrel, Mickey (Justin Timberlake), a fiatal életmentő arról álmodozik, hogy író lesz belőle, a fiatal Carolina (Juno Temple), Humpty lánya pedig, bár régóta elhidegült apjától, most kénytelen a házában meghúzni magát, miután gengszterek elől menekül.

A rendező közben szokásához híven egy másik filmen dolgozik, az A Rainy Day In New York címre hallgató mozi pedig már bemutatója előtt komoly téma lett a sajtóban, hiszen a kiszivárgott történet szerint a filmben egy kiskorú szereplő (a szerepet játszó Elle Fanning a valóságban 19 éves) is szerepel egy szexjelenetben, ami elég kockázatos lépés a Weinstein-ügy óta felbolydult hangulatban.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!