szerző:
hvg.hu

A Gaslamp Killer néven ismert Los Angeles-i hiphop DJ-t még egy hónappal ezelőtt vádolta meg két nő.

Az esetről itt írtunk. A sztori egy Twitter-bejegyzés alapján bukkant fel, amelyben két nő elkábításával és megerőszakolásával vádolták meg a William Bensussen néven anyakönyvezett DJ-t.

A Chelsea név alatt publikált Twitter-bejegyzés egy 2013-as esetet ecsetel, amikor Chelsea állítása szerint a zenész néhány italt adott neki és barátnőjének egy bulin, ami után kevés dologra emlékszik, de abban biztos, hogy a férfi visszaélt a helyzettel, és megerőszakolta őt és barátnőjét.

Besnussen válaszában tagadta a vádakat, azt állította, hogy a megegyezéses aktusra került sor, és azt írta, hogy miközben sokkolja az ügy, nagyon is komolyan veszi azt.

Nos, olyannyira komolyan, hogy most 5 millió dollára beperli a vádlókat (sőt az egyikük barátját is, aki megosztotta a vádat tartalmazó posztot), írja az NME. Besnussen azt állítja továbbá, hogy két szemtanú bizonyítani tudja ártatlanságát.

Gaslamp Killerrel időközben lemezkiadója, a Brainfeeder, és a bázisát jelentő klub/kollektíva, a Low End Theory is megszakította a kapcsolatot.