szerző:
hvg.hu

A széria nagy vászonról átköltözik a kis képernyőre.

Az Amazon Studios most megerősítette azt a korábbi híresztelést, miszerint a cég és a Warner Brothers tárgyalásban állnak a Gyűrűk ura-történet televíziós sorozattá alakításáról.

A hírek szerint az HBO és a Netflix ugyancsak versenyzett a jogokért, ám ez esetben nem ők lettek a befutók.

Az Amazon azt várja a televíziós szériától, hogy ugyanakkorát durran majd, mint a Trónok harca.

És ez még mind semmi. Vagy nem minden.

Arról is szó van, hogy a televíziós sorozat mellett "Tolkien-írásokra alapuló, eddig el nem mesélt történeteket elbeszélő" spin-offok, azaz "mellékfilmek" is készülnek majd.

(via NME)

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!