szerző:
hvg.hu

2018-ban indul utolsó alkalommal útjára a főleg pop punk-, és alternatív rockzenekarokat felvonultató turnézó amerikai rendezvény, a Vans Warped Tour.

A hírt a fesztivál szervezője, Kevin Lyman hozta nyilvánosságra a rendezvény oldalán.

Az 1995-ben indult, fénykorában trendalakító és sztárcsináló, "deszkás" Vans Warped turnén összesen több mint 1700 zenekar lépett fel, többek közt olyan együttesek, mint a No Doubt, a Bad Religion, a Dropkick Murphys, a Rancid, az Offspring, a Blink-182, a Sum 41, a Good Charlotte, a Paramore, a My Chemical Romance, vagy a Fall Out Boy. De a fesztivál színes programkínálatába belefért Katy Perry, Eminem, vagy a Black Eyed Peas is.

Az, hogy a turnésorozat véget ér, nyilvánvalóan nem elválasztható attól, hogy az a világ, vagy azok a stílusok, amiket a Vans Warped megjelenített, jelenlegi piaci és popkulturális súlya nem összehasonlítható azok korábbi értékével.


Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!