szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A Star Wars nyolcadik része nem egész egy hónap múlva landol a Föld nevű bolygón. Most pár új kockát mutattak meg belőle az alkotók.

A Disney semmit sem bíz a véletlenre. A Star Wars, Az utolsó jedik című film felvezetése megannyi rövidebb és hosszabb előzeteseken keresztül zajlik. A hétvégén megjelent egy új, 30 másodperc reklám, amely az amerikai tévékben megy. Ennek most Finn a főszereplője, valamint Poe Dameron (avagy John Boyega és Oscar Isaac).

Azt látjuk, ahogy Finn, akit súlyos sérülten ért a hetedik film (Az ébredő erő) vége, felébred a kómából. Mint kiderült, lesz idő a történetmesélésre, mivel Az utolsó jedik játékideje 150 perc.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!