szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A Star Wars nyolcadik része nem egész egy hónap múlva landol a Föld nevű bolygón. Most pár új kockát mutattak meg belőle az alkotók.

A Disney semmit sem bíz a véletlenre. A Star Wars, Az utolsó jedik című film felvezetése megannyi rövidebb és hosszabb előzeteseken keresztül zajlik. A hétvégén megjelent egy új, 30 másodperc reklám, amely az amerikai tévékben megy. Ennek most Finn a főszereplője, valamint Poe Dameron (avagy John Boyega és Oscar Isaac).

Azt látjuk, ahogy Finn, akit súlyos sérülten ért a hetedik film (Az ébredő erő) vége, felébred a kómából. Mint kiderült, lesz idő a történetmesélésre, mivel Az utolsó jedik játékideje 150 perc.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!