szerző:
hvg.hu

Sokakat összezavart Amerika egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosának a halálhíre. Mindenkit megnyugtatunk: Marilyn Manson él.

Ahhoz képest, hogy egy sorozatgyilkos volt, meglehetősen erős reakciókat váltott ki a közösségi médiában Charles Manson halálhíre. A Twitteren megjelenő posztokat nézve viszont kiderül, hogy nagyon sokan összekeverték Marilyn Mansonnal, és ez indokolta a szomorú gyászolást.

Néhányan csak akkor értették meg, hogy valami nincs rendben, amikor a többi felhasználó figyelmeztette őket, hogy az Egyesült Államok egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosát és szektavezérét gyászolják, nem pedig az énekest.

Mindenesetre olyan nagy volt a felfordulás, hogy a RIP Charles Manson a trending listára is felkerült.

A névazonosság egyébként nem véletlen: Marilyn Manson (született Brian Warner) az immár néhai sorozatgyilkos után vette fel művésznevét. Zenekarának tagjai annak idején mind-mind úgy válaszottak művésznevet maguknak, hogy egy amerikai híresség neve + egy sorozatgyilkos neve. Így lett a zenekarban Zsa Zsa Speck, Daisy Berkowitz (aki idén halt meg), Madonna Wayne Gacy, vagy Twiggy Ramirez.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!