szerző:
hvg.hu

Korai volt az örömük.

Legutóbb még arról adtunk hírt, hogy összeállhat jövőre az 1994 és 2000 között működő, majd 2007–2008-ban rövid időre összeállt, legutóbbi a 2012-es londoni olimpia nyitóeseményén fellépő Spice Girls – most azonban rossz híreink vannak a rajongóknak.

Victoria Beckham azt nyilatkozta az ITV This Morning című műsorában, hogy az összeállás nem fog megtörténni. Vagy legalábbis nem vele.

"Tudnod kell, mikor kell azt mondani, ez nagyszerű volt", mondta, "a Girl Power mindig is jelen lesz, és mindig is hinni fogunk benne", mondta az egykori Posh Spice, akit a popszakma helyett jó ideje sokkal jobban foglalkoztat a divat világa.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!