Sissyfuzz címmel új albummal tért vissza az egykori hazai indie-színtér egyik legszínesebb, albumról albumra megújuló formációja, az EZ Basic.

Az első két lemez fülbemászó gitárpop dalait (melyeket a zenekar élőben többek között a Budapest Sportarénában a Placebo előzenekaraként, illetve Hollandiában az Eurosonic fesztiválon is bemutatott) ezúttal lendületesebb, neopszichedelikusabb pop/rock dalok váltják, köztük egy duett is helyet kapott a Mayberian Sanskülotts énekesnőjével, Csordás Zitával.

A tavalyi Bruise Boy című kislemezdallal együtt kilenc felvételt tartalmazó Sissyfuzz sorban a negyedik EZ Basic-album, címe kikacsintás Sziszüphosz mítoszára, az örökös újrakezdésre, borítója pedig a Las Vegas-i Corlene Byrd keze munkáját dicséri, aki a Killers zenekar korai promóképeit is készítette.

A teljes lemez itt érhető el.

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!