Bicsérdi Ádám
Bicsérdi Ádám

Sokan kételkedtek benne, hogy Ridley Scott három hét alatt képes lesz Kevin Spacey jeleneteit újraforgatni Christopher Plummerrel, de úgy tűnik, a rendező számára nincs lehetetlen.

Ridley Scott nem akarta saját stábját és filmjét büntetni azzal, hogy Kevin Spacey zaklatási botránya beárnyékolja filmjét, így bátor és valószínűleg költséges megoldáshoz nyúlt. Az All The Money In The World című, egyébként a botrány előtt simán Oscar-esélyesnek titulált filmjéből egyszerűen eltüntette a Kevin Spacey-vel felvett jeleneteket, és helyére az eredetileg a szerepre szánt Christopher Plummerrel forgatta újra az ominózus részeket.

A jelek szerint tényleg nem tolják el a film eredeti december 22-i amerikai premierjét, így a film a díjszezonról sem feltétlenül csúszik le, ugyanis a mozit beharangozó tévés szpotban már Plummer látszik Spacey helyén.

A teljes teasert itt lehet megtekinteni.

Az All The Money In The World sztorija igaz történeten alapul, Gail Harris (Michelle Williams) harcát mutatja be fia (Charlie Plummer) elrablóival és a világ leggazdagabb emberének számító saját nagyapjával (Christopher Plummer) szemben, aki vonakodik a váltságdíj kifizetésétől.