szerző:
hvg.hu

Ha még valaki komolyan vette a műsorújságokat, lassan tényleg kidobhatja őket.

Hétfőn műsorváltozás lesz a TV2-n, 19:00-kor a Ninja Warrior Hungary után az eredetileg tervezett Tök alsó 2. – Európai turné című film a sportvetélkedő után a csatorna megismétli a Korhatáros szerelem első két epizódját, tudta meg a sorozatwiki

A döntés azt jelenti, hogy a TV2 új sorozata az RTL Klub két szériájával, az Éjjel-Nappal Budapesttel és a Barátok közttel meccsel majd a nézőkért. De azért várjuk meg, mit lép erre az RTL, mert hétvégén már kaptunk ízelítőt abból, milyen sakkjátszmába bonyolódhat egymással a két kereskedelmi csatorna.

Az ügy ott indult, hogy péntek hajnalban az RTL bejelentette, hogy A Fal második extra adását szombat 21:20-kor adja le, épp a TV2 sorozatpremierjével egy időben.

A TV2 erre úgy döntött, hogy a Korhatáros szerelem premierjét előbbre, 20:10-re hozták. Szombat estig kellett várni az ellencsapásra, a Fókusz kimaradt az RTL Klub műsorából, a Celeb vagyok, ments ki innen!-t pedig 19:55 helyett 18:53-kor indították, míg A Fal átkerült pontban a Korhatáros kezdésére, azaz 20:10-re.

Itt tartottunk hétfő reggelig, amikor úgy tűnik, újabb front nyílt a két csatorna között, hiszen a hétvége után a hétköznap esti sáv műsorrendje sem a terveknek megfelelően alakul.