szerző:
hvg.hu

A digitális platform nyilvánosságra hozta az idei csúcsklipeket. Érdekesség: a top10 videóból hatban latin előadót láthatunk. A Despacito 204 nap után döntött örökös rekordot.

Luis Fonsi Budapesten is hallott slágere Wiz Khalifa See You Again című dalát taszította le a minden idők legnézettebb Youtube-dala-trónról, ami pedig korábban az addigi all time listavezetőt, Psy Gangnam Style-ját tolta le a listavezető pozícióból. A Despacito jelenleg 4,4 milliárdos megtekintésnél tart, és még mindig pörög. Ráadásul 204 nap alatt jutott el idáig.

2017 top10-es Youtube-listája így fest:

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!