szerző:
hvg.hu

Egy felhő volt a ludas.

Kedd este váratlanul megszakadt a Dél-Afrikából jelentkező Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor élő adása. A Fókusz stábja segítette ki a csatornát.

„A változékony dél-afrikai időjárás az élő kapcsolatot biztosító műholdas átjátszást is befolyásolja. A kedd esti Celeb vagyok, ments ki innen! adása alatt egy óriási viharfelhő haladt át a forgatás helyszíne felett: a sűrű eső és a felhő vastagsága miatt a műholdas kapcsolat rövid időre megszakadt a budapesti központtal" – írta az esetről a csatorna.

A protokollnak megfelelően az ilyen esetekben folyamatosan készenlétben álló Fókusz szerkesztősége azonnal lépett: előre bekészített anyagok kerültek adásba.

A vihar gyorsan továbbvonult, és 20 perc múlva helyreállt a műholdas kapcsolat is.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!