szerző:
Németh Róbert

A Samsung cég egészen új szintre emelte, és sosem látott kontextusba rakta a termékpromóció fogalmát.

Már-már önparodisztikus, avantgarde az a 66 perces film, melyben egy teljes mosási cikluson át egy kéken világító mosógépet láthatunk, miközben nem is akárki, hanem az Oscar-díjas zeneszerző, a nemrég Budapesten járt Michael Nyman zenéjét hallhatja hozzá.

A mozit tegnap mutatták be a Leicester Square-en, a Cineworldben, mától pedig a Youtube-on is megtekinthető.

Nem kevés öniróniával a Samsung mindezzel párhuzamosan összeállíttatta minden idők legunalmasabb filmjeinek listáját. A filmszakértők által összerakott listából 2000 brit filmrajongó válogatott

A végeredmény:

1. A szürke 50 árnyalata
2. Blair Witch Project
3. Csillagok háborúja I. - Baljós árnyak
4. Túl a barátságon
5. Transformers

Ez pedig az egész estés mosógépes mozi:


Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!