szerző:
Németh Róbert

A Samsung cég egészen új szintre emelte, és sosem látott kontextusba rakta a termékpromóció fogalmát.

Már-már önparodisztikus, avantgarde az a 66 perces film, melyben egy teljes mosási cikluson át egy kéken világító mosógépet láthatunk, miközben nem is akárki, hanem az Oscar-díjas zeneszerző, a nemrég Budapesten járt Michael Nyman zenéjét hallhatja hozzá.

A mozit tegnap mutatták be a Leicester Square-en, a Cineworldben, mától pedig a Youtube-on is megtekinthető.

Nem kevés öniróniával a Samsung mindezzel párhuzamosan összeállíttatta minden idők legunalmasabb filmjeinek listáját. A filmszakértők által összerakott listából 2000 brit filmrajongó válogatott

A végeredmény:

1. A szürke 50 árnyalata
2. Blair Witch Project
3. Csillagok háborúja I. - Baljós árnyak
4. Túl a barátságon
5. Transformers

Ez pedig az egész estés mosógépes mozi:


Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!