Az ausztrál színész nem akarta "rázva, nem keverve".

Mint idén arról hírt adtunk, Daniel Craig, aki korábban azt mondta, hogy "inkább felvágná az ereit", minthogy egy újabb James Bond-mozi főszerepét eljátssza, marad még, mitöbb, a hírek szerint két újabb Bond-mozi főszerepét vállalta el – utána azonban többé nem ő lesz a 007-es.

A többek közt az X-Men-filmekből ismerős Hugh Jackman most a Varietynek azt nyilatkozta, hogy még a második – 2016-ban bemutatott – X-Men forgítása előtt kapott megkeresést az ügynökétől, miszerint van-e kedve James Bond szerepéhez.

"A forgatókönyvek túl hihetetlenek és őrültek voltak, azt gondoltam, hogy karcosabbaknak és valóságosabbaknak kellene lenniük", mondja a színész, aki azt is hozzáteszi, azért sem kért a 007-es gúnyából, mert több szabadságot szeretett volna magának a pályán, és nem akart beszorulni egy hős szerepébe. "Kissé klausztrofóbiás lettem volna ettől", mondja Jackman.

A következő, a 25. jubileumi Bond-mozi 2019-ben jön.

 

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!