szerző:
hvg.hu

Bryan Singer menesztése után gyors döntést hozott a gyártó csapat.

Mint arról hírt adtunk a korábbi rendező távozása után rövid időre felfüggesztették a Bohemian Rhapsody című film forgatását, majd szerződést is bontottak SIngerrel.

Az utódja Dexter Fletcher, aki többek közt az Eddie, a sas című film rendezőjeként vált ismertté. A forgatás a jövő héten folytatódik.

Ami a film körüli hercehurcát illeti, korábban komoly feszültség volt többek közt a korábbi rendező, Singer és a majd a Freddy Mercury szerepében látható Rami Malek (Mr. Robot) között – utóbbi a rendező profi hozzáállását kérdőjelezte meg.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!