szerző:
Németh Róbert

A legelkötelezettebb rajongók már most váltsák meg belépő-, és repülőjegyüket.

Az utóbbi időben igen jó formát futó Cure, mely tavaly adott nagyszerű koncertet Budapesten, jövőre lesz 40 éves, ennek örömére grandiózus koncertet ad Londonban, a Hyde Parkban.

Nem csak a Cure lép fel, hanem Robert Smith-ék egészen elképesztő asszisztenciát kapnak erre az estére. Fellépnek többek közt a New York-i sötét zsaruk, az Interpol, egykori legjobb angol tanítványuk, az Editors, a pályfutása alatt a folk és a diszkó között pendliző Goldfrapp, az új lemezzel idén visszatérő angol noisy-pop alapvetés, a Ride, az idei év egyik legjobb lemezét szállító, ugyancsak visszatérő Slowdive, valamint a skót Twilight Sad, melyet az inkriminált budapesti Cure-koncert előzenekaraként már láthattuk.


HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!