szerző:
hvg.hu

Brazíliában érte a halál a zenészt, akit a gyors orvosi közbeavatkozás ellenére nem tudtak megmenteni.

Az amerikai zenészt Brazíliában, Sao Paolóban érte végzetes szívroham. Egyes források szerint 48, mások szerint viszont 56 éves volt (az interneten egy 1961-es és egy 1968-as születési dátum található). Épp a második szólólemezén dolgozott. Johnny Morales, a szólóprojekt gitárosa azt mondta az UOL-nak, hogy Dane-t éjjel érte a szívroham, ő maga szívmasszázst adott neki, és azonnal hívták a mentőket is, ami hamar kiérkezett, de még így sem sikerült megmenteni a jelentős metálénekes életét. Cukorbetegsége és alkoholizmusa nagyon legyengítette szervezetét.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!