szerző:
hvg.hu

Szerinte érdekeket sértett, amiért könyvet írt Vona Gáborról. De a könyvet viszik, mondta, konkrét tervei pedig egyelőre nincsenek.

A műsorvezető az ATV-ből távozva adott videóinterjút a Jobbik-közeli N1TV-nek. Azt mondta, neki a csatornánál azt mondták, volt belső vizsgálat az ügyben, de őt nem keresték meg, illetve jegyzőkönyvet sem kapott.

Azt majd eldönti, hogyan tovább, egyelőre nem beszélt terveiről. Nem akart rosszat mondani az ATV-re, de más médiumoknak üzent, mindenkit be fog perelni, akik valótlant állítottak vele kapcsolatban.

Az már korábban kiderült, hogy az ATV nem hosszabbítja meg az év végén lejáró szerződését.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!