szerző:
hvg.hu

December elején először Baukó Éva korábbi valóságshow hős, később mások is szexuális zaklatással vádolták meg Havas Henriket.

Az ATV ezért belső vizsgálatot indított az ügyben, aminek hétfőre meg lett az eredménye, írja az Index. Az ATV lezárta a belső vizsgálatot Havas Henrik ügyében, a csatorna nem kívánja meghosszabbítani a műsorvezető 2017. december 31-én lejáró szerződését.

A belső vizsgálat kezdetekor már levették a képernyőről Havast, műsora, a Havas a pályán helyett a Civil a pályán ment. Maga az érintett azt mondta a lapnak, hogy szép éveket töltött a csatornánál, de nem kommentálta a mostani döntést, nem akar konfrontálódni.

Arra a kérdésre, hogy ki kezdeményezte, hogy nem hosszabbítják meg lejáró szerződését, azt mondta, az ATV a megbízó fél. Havas Henriknek a botrány kirobbanása körül jelent meg a könyve Vona Gáborról. A Jobbik pártelnöke akkor azt mondta, szerinte kicsinálják, lekaraktergyilkolják azt, aki róla ír.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!