szerző:
hvg.hu

December elején először Baukó Éva korábbi valóságshow hős, később mások is szexuális zaklatással vádolták meg Havas Henriket.

Az ATV ezért belső vizsgálatot indított az ügyben, aminek hétfőre meg lett az eredménye, írja az Index. Az ATV lezárta a belső vizsgálatot Havas Henrik ügyében, a csatorna nem kívánja meghosszabbítani a műsorvezető 2017. december 31-én lejáró szerződését.

A belső vizsgálat kezdetekor már levették a képernyőről Havast, műsora, a Havas a pályán helyett a Civil a pályán ment. Maga az érintett azt mondta a lapnak, hogy szép éveket töltött a csatornánál, de nem kommentálta a mostani döntést, nem akar konfrontálódni.

Arra a kérdésre, hogy ki kezdeményezte, hogy nem hosszabbítják meg lejáró szerződését, azt mondta, az ATV a megbízó fél. Havas Henriknek a botrány kirobbanása körül jelent meg a könyve Vona Gáborról. A Jobbik pártelnöke akkor azt mondta, szerinte kicsinálják, lekaraktergyilkolják azt, aki róla ír.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!