Bicsérdi Ádám
Bicsérdi Ádám

Már a stáblistán ki lehet szúrni, hogy egy bizonyos Dobbu Scay nevű karaktert is Hamill alakít. A hírt a színész is megerősítette.

Egyre több apró részlet derül ki a mozipénztáraknál a várt módon elképesztő sikerrel nyitó Az utolsó Jedikről, így például Mark Hamill, a Luke Skywalker szerepében ismét felbukkanó színész is elárult egy érdekességet egy interjúban, az Entertainment Weeklynek.

A szemfülesek már valószínűleg kiszúrták, de Mark Hamill neve nem csak Luke Skywalkernél tűnik fel a stáblistán. Egy bizonyos Dobbu Scay karakternév mellett is a színész neve látható.

Hamill az interjúban megerősítette a dolgot: a forgatás egy pontján ugyanis arra kérte Rian Johnsont, a rendezőt, hogy ő is szeretné a hangját adni valamelyik trükkel, azaz CGI-jal teremtett lénynek.

A kérés teljesült, Hamill elmondása szerint a Canto Bight-i kaszinójelenetben tűnik fel ez a bizonyos lény, amelynek a hangját kölcsönözte. Szóval ha valaki szeretné megtalálni ezt a lényt, akkor valószínűleg többször újra kell néznie ezeket a bizonyos kaszinójeleneteket a filmben. Kommentben várjuk a megfejtéseket!

"Úgy csókolóztunk, mint a tinik" - Mark Hamill remek sztorikat osztott meg a Star Wars-forgatásokról

Az utolsó Jediket rendező és író Rian Johnson előzetes nyilatkozatai abszolút beigazolódtak. Ez a rész nem annyira sötét, mint A birodalom visszavág, még a nyilvánvaló utalások ellenére sem, és a film cselekménye már nem csak Luke Skywalker hiányára, hanem magára a Jedi-mesterre épül.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!