szerző:
hvg.hu

Pályázatot hirdetett a Corvina Kiadó.

Az apropó Bereményi Géza és Vető János költő, fotós, képzőművész (korábbi interjúnk vele itt) közös műve, az Antoine és Desiré, melynek alcíme: fényképregény az 1970-es évekből. Ennek nyomán olyan kreatív alkotók pályaműveit várják, akik ismerik Cseh Tamás–Bereményi Géza-szerzőpáros lemezeit, szeretnek fotózni, és van kedvük elkészíteni valamelyik lemezhez egy fényképregényt.

A pályázóktól nem művészettörténeti elemzéseket várnak, hanem igazi, hamisítatlan fényképregényeket, írja a litera.hu.

Cseh Tamás - Antoine és Désiré 1978 (Full Album)

1 .Antoine, Désiré és a szél 2. Désiré és az eső 3. Désiré apja 4. Antoine és Désiré történelemkönyve 5. Désiré és a múlt 6. Egy bogár 7. Désiré Beája 8. Az ócska cipő 9. Amikor Désiré megérkezett Budapestre 10. Háromnegyed 1 van 11. Désiré bottal üti a saját nyomát 12.

A pályázat kötetlen. A világ bármely pontjáról bárki pályázhat, életkortól, nemtől függetlenül. A regény képei lehetnek színesek, fekete-fehérek, fekvők vagy állók, szövegesek vagy szövegtelenek. Terjedelmi korlát sincs.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!