szerző:
hvg.hu

Az első időpont telt házas lett, ezért ugyanazon a napon lesz még egy fellépés.

Az Aranyakkord Kiss Tibi Vastag Gáborral közös hobbi projektje, olyan „maradék” dalok gyűjteménye, amiket kiköpött magából a kanapé, de még nem fértek be sehova. Egy dalspájz. Első dal az Üzenet van, egy a cigarettaszünetekben összezenélt szerelemgyerek, amelynek később társai is lehetnek, írja a koncert eseményoldala.

A fellépés február 22-én lesz a MOMKultban. Az első, 20.00-kor kezdődő koncertre gyorsan elfogytak a jegyek, azért a szervezők és Kiss Tibiék beiktattak egy második előadást is, ami 17.45-kor lesz.

Az Aranyakkordról tavaly nyáron adtunk először hírt, amikor az Üzenet nincs című Quimby-klippel párhuzamosan egy Aranyakkord-szám is kijött Üzenet van címmel.


HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!