szerző:
hvg.hu

Mind a három este hiphop/R&B-előadó a főfellépő Indio Valley-ben.

A Coachella (teljes nevén: Coachella Valley Arts and Music Festival), melyet idén is két hétvégén április 13-15-én és április 20-22-én rendeznek a kaliforniai Indióban, a globális fesztiválkörforgás éves nyitóeseménye.

A fesztivál programjának a törzsét a hiphop, az R&B, és az indie-pop adja, ezek közül a hiphop a hangsúlyosabb: az első este The Weeknd, a másodikon Beyoncé, a harmadikon a nem rég új lemezzel jelentkező Eminem a headliner.

A rock, és a gitárpop – nem mondanánk, hogy meglepő módon, inkább a nemzetközi trendeknek megfelelően, bár a legtöbb fesztivál elmúlt évi programjához képest azért hangsúlyosabban – hiányzik a felhozatalból, de legalábbis háttérbe szorult.

Fellép majd néhány veterán is a Coachellán: ott lesz az elektronikus zene francia pionyírja, Jean-Michel Jarre, az egykori Talking Heads-vezér, az új lemezre készülő David Byrne, a funk atyamestere, a Chic alapítója, Nile Rodgers, de tulajdonképpen klasszikusnak nevezhető az első nap zenélő Jamiroquai is.

Itt a program:


HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!