szerző:
hvg.hu

Megnézheti, hány percet, napot, hetet vett el öntől, hogy nem tudott elmozdulni a tv mellől.

"Csak még egy rész, és ígérem, abbahagyom" – épp nemrég írtunk 2017 legemlékezetesebb sorozatairól, ahol azt is boncolgattuk, hogy a gyártók egészen elképesztő összegeket ölnek saját tartalmaikba, ennek a jelenségnek pedig mi, a nézők vagyunk a nyertesei, hiszen a nagy versenyben egyre nívósabb műsorok készülnek.

Ha ön is darálja a sorozatokat, és kedvencei hetekre beköltöznek a nappalijába, itt az ideje, hogy szembesüljön a valósággal, és kiszámolja, hány napot, hány munkanapot és hány estét (ha két órával számolunk) és mennyi adatforgalmat vett el öntől mindez.

Az amerikai AT&T alkalmazását most a Buzzfeeden lehet kipróbálni.

Érdekes, hogy a Jóbarátokat például 87 óra (ez kicsivel több, mint 3 és fél szünet nélküli nap) alatt lehet megnézni, de ha csak két órát nézzük éjszaka, 43,3 estét töltenénk a sorozattal.

A Simpson család már 9,5 napot venne el tőlünk (egyhuzamban), két órával számolva pedig 114,4 estét.

(via 444)

 

 

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!