Bicsérdi Ádám
Bicsérdi Ádám

Az utolsó Jedik egyik bizarr pillanatának állít épp örök emléket a netes kultúra.

(Ha esetleg még nem látta volna a filmet, akkor is továbbolvashat, a cselekmény szempontjából teljesen lényegtelen pillanatról van szó.)

Nehéz szavakkal leírni azt a döbbenetet, ami a mozitermekben tapasztalható, amikor a Star Wars: Az utolsó Jedik egy pontján Kylo Ren (Adam Driver) a film kedvéért alaposan felpumpált felsőtestét szabadon hagyva, majdnem mellkasig felhúzott nadrággal jelenik meg.

A bizarr momentumra a rendező, Rian Johnson már logikusnak tűnő magyarázatot adott, de arra talán még ő sem számított, hogy a jelenet netes kihívást indul majd. Az őrületet John Mayer zenész szabadította a világra, azóta sorban érkeznek a félmeztelen, a lehető legmagasabbra húzott nadrággal pózóló rajongókról készült képek.

#kylorenchallenge

johnmayer (@johnmayer) által megosztott bejegyzés,

#kylorenchallenge

Kate Kiefer (@kiefer.kate) által megosztott bejegyzés,

#kylorenchallenge #dadbod #fatguy

donald parks iii (@drparksiii) által megosztott bejegyzés,

 

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!