szerző:
hvg.hu

Az FX belső vizsgálatot is lefolytatott.

A cég ügyvezetője egy sajtókörúton nyilatkozta, hogy az FX-nek nem volt tudomása a humorista szexuális zaklatási ügyeiről, mielőtt öt nő megvádolta volna a férfit tavaly novemberben.

A zaklatási ügy kirobbanása után a tévétársaságok és filmprodukciós cégek egymás után szakították meg a kapcsolatot a művésszel – így az FX is, mely számára Louis C.K. összesen négy produkciót is gyártott. Louis C.K-vel mások mellett az HBO is szakított.

Az FX belső vizsgálatot is lefolytatott az ügyben, nyilatkozta John Landgraf, hogy történtek-e incidensek, érkeztek-e panaszok az idő alatt, amikor Louis C.K. a cégnek dolgozott – 10 évről van szó –, ám, így az ügyvezető, nem találtak semmi relevánsat, a céget nem érintik a humorista zaklatási ügyei.

(via Mashable)

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!