szerző:
Németh Róbert

Új nagylemezének megjelenése sem lehet messze. A cím megvan: Boarding House Reach.

Az egykori White Stripes-frontember, aki néhai zenekara feloszlása óta több formációval is aktív volt (The Raconteurs, The Dead Weather), és már szólólemezeket is megjelentetett, sőt, James Bond-filmbetétdalt is produkált, két új számot is kiadott ma. A Connected By Love-hoz klip is készült. Korábban egy nagylemez-előzetes videót is megosztott.

"Még most is értelmezem ezt a dalt", nyilatkozta a Connected By Love-ról a Rolling Stone-nak, aminek a félreértések elkerülése végett nem adta az Infected By Love (Szerelemtől fertőzötten) címet, "A dallam a zsigereimből jött. Aztán megpróbáltam egy karakter helyzetébe képzelni magamat, elképzelni mire is gondolhat. És ebből kihozni, amit lehet. Kicsit olyan ez, mint amikor egy Broadway show-n kilöknek a függöny elé azzal, hogy akkor most ez és ez a neved", mondja White, aki szerint ezek a karekterek és ezek a történetek persze mindig arról is szólnak, mi magunk hogyan viszonyulunk a saját életünkhöz, a saját életünk helyzeteihez, vagy éppen mások életéhez.

Itt a Connected By Love:

Ez pedig a másik dal, az elég fura Respect Commander:


Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!