szerző:
hvg.hu

És az is hír, hogy a velencei fesztivált idén hatnaposra bővítik.

John Newman, aki eddig négy alkalommal koncertezett Magyarországon, Facebook-oldalán jelentette be, hogy koncertezik majd az EFOTT-on.

"Az EFOTT fesztiválozói már biztosan nem maradnak nagy külföldi fellépő nélkül – írják sajtóközleményükben az EFOTT házigazdái, és hozzáteszik: – a szervezők már munkálkodnak a legnépszerűbb hazai együttesek színpadra, és a szinte már elvárt, magas színvonalú nappali sport, kulturális, turisztikai és gasztroprogramok összeállításán is. Idén a fesztivált Velence-Sukoró térségében rendezik meg 2018. július 10-16. között, a házigazda feladatait pedig az ELTE látja el."


Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!