szerző:
hvg.hu

Pedig A világ összes pénze rendezője néhány nappal ezelőtt azt nyilatkozta, senki nem kért pluszpénzt az extra forgatási napokért. Igaz, a hírek szerint a színésznek nem is azzal volt problémája.

Azok után, hogy Kevin Spacey szexuális zaklatási ügybe keveredett, a színészt kitették a filmből és helyére Ridley Scott Christopher Plummert szerződtette. Ez azt jelentette, hogy a film egy jó részét újra kellett forgatni és vágni.

Néhány nappal ezelőtt idéztük azt, amit Ridley Scott nyilatkozott a Guardiannek – "a jelenetekben érintett Michelle Williams és Mark Wahlberg ingyen vállalták az újabb forgatásokat".

©

Wahlberg – akinek a gázsijához képest egyébként a film női főszereplője, Michelle Williams elképesztően kevés pénzt kapott – a USA Today szerint azonban megnyomta a ceruzát. A lap forrásokra hivatkozva azt állítja, a színész, akinek a szerződése szerint állítólag beleszólása volt abba, kik legyenek a társfőszereplői, nem volt elégedett azzal, hogy a rendező Christopher Plummert választotta, és gázsiemelést kért.

Az USA Today szerint Wahlberg ügyvédjei egyenesen hivatalos levelet küldtek a céget finanszírozó cégnek azzal, hogy nem egyeznek bele Plummer szerződtetésébe addig, ameddig a pénz meg nem érkezik.