szerző:
hvg.hu

A dal Taylor Swift tavaly megjelent Reputation című lemezén szerepel.

Az End Game-ben a rapper, Future mellett közreműködik Ed Sheeran is, így aztán nem különösebb meglepetés, hogy a hatalmas reputációról szóló dalban megjelenik a britek akusztikus gitáros dalnoka, aki mindenhez is ért; ugyanúgy képes a Trónok harca tábortűze mellett üldögélni és dalolni, és az éjszakában poharazgatni, vagy karaoke bárokban bulizni.

A Joseph Kahn rendezte klip egyébként három helyszínen, Miamiban, Londonban és Tokióban forgott, és vannak benne még motorosok, luxushajó, tengerpart és tűzijáték, meg minden, amitől igazán magas az a high life.


Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!