szerző:
hvg.hu

A filmnek címe még nincs, de a szereplőgárdája kapcsán nagy neveket emlegetnek.

Leonardo DiCaprio is szerepet kap Quentin Tarantino filmjében, ami Charles Manson gyilkosságairól fog szólni – írta meg az NME. A portál úgy tudja, DiCaprio egy öregedő, már nem dolgozó színészt fog játszani.

A filmet a tervek szerint 2019 augusztusában mutatják majd be, Manson gyilkosságainak ötvenedik évfordulóján. Több nagy név is felmerült lehetséges szereplőként – Tom Cruise, Brad Pitt és Samuel L. Jackson is szóba került már, Sharon Tate szerepére pedig Margot Robbie-t és Jennifer Lawrence-t is esélyesnek tartják -, de hivatalos bejelentésre most került csak sor.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!