szerző:
hvg.hu

Egy nap alatt virális tartalom lett egy család friss fotóiból, olyan „csodásan” sikerültek a képek. Egy édesanya tette közzé valamennyit a Facebookon, és azt üzente, hogy nyugodtan ossza azokat mindenki kedvére, mert ő évek óta nem nevetett ilyet jót, mint amikor meglátta a fotókat.

A történet röviden annyi, hogy egy család megbízott egy fényképsorozat elkészítésével egy fotóst, aki profi munkát ígért. Egyszerű családi képekről volt szó, el is készültek, de a családtagok arca nagyon furcsa lett, miután a fotós még dolgozott kicsit a képeken. Egészen konkrétan mindenkinek rajzolt új arcot, arra hivatkozva, hogy probléma volt a természetes fényekkel azon a napon, amikor a szép, tiszta, napos időben a fotókat készítette.

A valóban furcsa fényképeket közzétevő nő állítja: nem viccel, tényleg ezeket a fotókat adták el nekik profi munkaként. Ettől függetlenül természetesen az sem teljesen kizárt, hogy mégis valami virális viccről van szó, a képekről szóló posztot mindenesetre több mint 318 ezer alkalommal osztották meg eddig a Facebookon. A képeket készítő fotós véleménye még nem ismert, így nem tudni, mit szólt ahhoz, hogy a munkáit ilyen széles közönség elé tárták.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!