szerző:
hvg.hu

Friderikusz Sándor ismét rádióműsort készít, ami jövő vasárnaptól lesz hallható az egyik fővárosi kereskedelmi rádióban.

Egyharmad részben zene lesz, kétharmad része viszont próza lesz Friderikusz Sándor jövő vasárnap, 9 órától jelentkező új műsora a Music FM-en – olvasható az Indexen.

Az első órában egy kevéssé ismert, de életművével figyelemre méltó személyiséget mutatnak be, akivel megbeszélik az adott hét tetszőlegesen kiválogatott híreit is.

A műsor második órájában lesz egy életmese, egy olyan ember története, amely hordoz valami szívmelengetőt, akár példaértékűt.

Az utolsó óra első felében a hallgatóké lesz a főszerep: bármilyen problémájukkal telefonálhatnak, és Friderikusz Sándor arra a legjobb tudása szerint igyekszik válaszolni.

Végül a műsor utolsó egységében kíméletlen kritikát mond mindazokról az eseményekről, jelenségekről, amiket az adott héten látott, hallott – derül ki a műsorvezető leírásából.

Friderikusz az ATV-től és a TV2-től való távozása után egy időre eltűnt a nyilvánosság elől, de nem először tartott 1-2 éves szünetet pályafutása során.