szerző:
hvg.hu

1,5 millió dollárt kért pár jelenet újraforgatásáért Mark Wahlberg, a pénzt most felajánlotta a szexuális visszaélések ellen küzdő egyik alapítványnak.

Micsoda csavar, avagy szép mentés: miután Mark Wahlberg csillagászati összeget kért A világ összes pénze című film pótforgatási jeleneteiért, a 1,5 millió dollárt felajánlotta a Time's Up nevű szexuális visszaélések elleni alapítványnak. A Ridley Scott-film egyes jeleneteit azért kellett újravenni, mert Kevin Spacey-t épp a szexuális zaklatási ügyei napvilágra kerülése miatt, kidobták a produkcióból, és a helyére választott Christopher Plummerrel újra kellett venni a közös jeleneteket. Wahlberg mellett Michelle Williams is felajánlott 500 ezer dollárt, ő jóval kevesebb gázsit kapott, mint Wahlberg a pótforgatásért: kevesebb mint ezer dollárt, ami nagy felháborodást keltett.

(Guardian)

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!