szerző:
hvg.hu

A popsztárról régóta lehet tudni, hogy nem szingli, 2015 óta van együtt a barátnőjével.

Ed Sheeran eljegyezte barátnőjét, Cherry Seabornt  írja a BBC News. Az énekes friss Instagram-posztjában azt írta, hogy menyasszonya van, nagyon boldogok, és ettől a macskáik is nagyon boldogok.

A pár egy iskolába járt, de csak 2015-ben jöttek össze, és 2016-ban körbeutazták a világot, amíg Ed tartott egy kis szünetet a zenélésben.

Got myself a fiancé just before new year. We are very happy and in love, and our cats are chuffed as well xx

Ed Sheeran (@teddysphotos) által megosztott bejegyzés,

Cherry jégkorongozik, neki is része volt abban, hogy az angol U21-es válogatott bronzérmet szerzett a 2012-es Európa-bajnokságon.

Ednek a pihenő a jelek szerint jót tett, tavaly azt nyilatkozta ugyanis, hogy végre volt ideje a szerelemre. Egyébként szenvedélyes emberként jellemezte saját magát, aki hamarosan családot szeretne alapítani. Valószínűleg újév előtt nem sokkal kérhette meg barátnője kezét.

Ed Sheeran Shape of You című dala 2017 egyik legnagyobb slágere volt az eladási listák szerint. A februári Brit awards-on több díjat is besöpörhet tavalyi teljesítményéért.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!