szerző:
hvg.hu

Árpa Attila és a Tankcsapda is elbúcsúzott Kiss Józseftől, aki meg nem erősített hírek szerint közúti balesetben hunyt el.

Meghalt Kiss József, aki az Árpa Attila rendezésében készült 2004-es Argo és a 2015-ös Argo 2 című filmek Tysonjaként vált ismertté – írja több itthon portál is.

Árpa Attila a Facebookon azt írta: "Nyugodj békében, drága barátom. Még mindig várom, hogy felhívj és azzal a tipikus röhögéseddel azt mondd: 'Nyugi, csak poén volt'. De nem hívsz."

A Tankcsapda is elbúcsúzott Kiss Jószeftől, aki a debreceni zenekar Hatalom nélküli rend című dalának klipjében szerepelt.

A Player.hu meg nem erősített forrásokra hivatkozva azt írja, hogy Kiss József balesetben hunyt el, állítólag egy zebrán ütötték el.

Kiss József civilben az építőiparban dolgozott. Az Argo filmeke kívül Hajdu Szabolcs és Jancsó Miklós filmjeiben is szerepelt.

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!