szerző:
hvg.hu

Mégpedig a Vígben.

A rendhagyó bemutató március 6-án, kedden lesz, este fél 6-kor és fél 9-kor – ekkor láthatják a nézők először, premier előtt Sándor Pál romantikus roadmovie-ját, a Vándorszínészeket.

A film főszerepeiben olyan remek művészeket láthatunk, mint Martinovics Dorina, Mohai Tamás, Gáspár Sándor, Hegedűs D. Géza, Rudolf Péter, Nagy-Kálózy Eszter, ifj. Vidnyánszky Attila, Kovács Krisztián, Végh Péter, Gonzales Jázmin, Gerő Botond.

A forgatókönyvet Szekér András, Sándor Pál és Péterfy Gergely írta.

A film operatőre Garas Dániel, a látványtervezők: Pater Sparrow és Varga Judit, a film vágói Lemhényi és Gothár Márton, a filmzenét Másik János és Pásztor Sámuel írták.

A Vándorszínészek a Nemzeti Filmalap támogatásával készült, és március 8-tól indul országosan a mozikban.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!