szerző:
hvg.hu

Az Egyesült Államok közönségének szívét is meghódítja Enyedi Ildikó új filmje.

Most már az amerikai nézők is belefuthatnak a Testről és lélekről óriásplakátjába, a Filmalap Facebook-posztja szerint például Los Angelesben is feszít egy a West Third Streeten. Az angolul On Body and Soul címen futó Enyedi Ildikó-film hirdetése egy forgalmas helyen található, a Grove bevásárlóközpont és a Farmer’s Market közelében.

Enyedi romantikus drámája bekerült a legjobb 5 idegen nyelvű Oscar-jelölt film közé, így március 4-én, zsinórban immár harmadjára (a Saul fia és a Mindenki után) szurkolhatunk magyar filmnek az Oscar-gálán.


Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!