szerző:
hvg.hu

Keményen odaszólt egykori színésztársának a Szex és New York sztárja.

Cattrall múlt héten elhunyt öccsét gyászolja, és miközben megköszönte rajongóinak a támogatást, nem kér Parker részvétnyilvánításából.

A színésznő egy igen határozott Instagram-poszttal utasította rendre egykori kollégáját.

"Nincs szükségem a szeretetedre és támogatásodra ebben a tragikus időszakban, Sarah Jessica Parker. Édesanyám azt kérdezte tőlem ma: Mikor fog Sarah Jessica Parker, ez a képmutató, békén hagyni? Az, hogy állandóan kapcsolatban próbálsz velem lépni, folyton arra emlékeztet, milyen kegyetlen voltál és vagy. Hadd tegyem NAGYON világossá (ha eddig nem tettem volna). Nem vagy a családom. Nem vagy a barátom. Úgyhogy azért írok, hogy utoljára elmondjam: fejezd be, hogy a mi tragédiánkat használod fel arra, hogy helyreállítsd a jó kislány imidzsedet."

Kettőjük összeveszése egy tavaly októberi történetre vezethető vissza. Parker kiadott egy közleményt, melyben bejelentette, hogy nem lesz harmadik Szex és New York-film ("Csalódott vagyok. Volt egy csodálatos, vicces, szívhez szóló, vidám, magával ragadó forgatókönyvünk", írta), s bár nem célzott senkire (innen Cattrall megjegyzése Parker jókislány imidzsére), mégis Cattrall került a célkeresztbe. Ugyanazon a napon a Daily Mail egy névtelen forrásra hivatkozva kiadott egy hírt, miszerint a filmterv Cattrall extra igényei miatt futott zátonyra. Innentől Cattrall lett a rossz arc, a telhetetlen díva a rajongók szemében.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!