szerző:
Németh Róbert

A rajongók lehet, hogy felszáríthatják könnyeiket. Talán mégis színpadra lép a 90-es évek ünnepelt lánycsapata.

Persze azok után, ami az elmúlt hetekben zajlott - mármint, hogy a hölgyek találkoztak, arról szóltak a hírek, hogy összeállnak, aztán a hétvégén jött egy újabb nyilatkozat (Victoria Beckhamtől), hogy mégsem lesz turné – fenntartásokkal kezelünk minden újabb információt, ám most éppen azt írja a New Musical Express, hogy ha turné nem is, de "magukban álló" koncertek mégis lehetnek majd. Vagy nem.

Az NME a Sun bulvárlapra hivatkozik, ami meg egy, a csapathoz közel álló forrásra hivatkozik, mely szerint a Spice Girls-tagok élethelyzete, családi helyzete miatt egy giga-világturné nem opció, az viszont igen, hogy a Spice Girls néhány nagyobb városban adjon néhány nagyobb koncertet. Ja, igen, és felmerült egy tv-show lehetősége is.


Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!