szerző:
hvg.hu

Nagy Feró megérti Magasvári Viktor döntését.

„Nem akartam cserbenhagyni a Beatricét, de ezt a kétlaki életet nem bírtam tovább” – foglalta össze Magasvári a Blikknek döntését. 15 éven át gitározott a zenekarban, de az utóbbi két évben már Bécsújhelyről ingázott a zenekar kedvéért.

Feleségem az ottani közkórház idegsebészetén kapott olyan lehetőséget, amire itthon hiába vágyott. „Örömmel vezettem le a 250 kilométereket Őrbottyánba, ahol a Ricsével próbáltunk, de tavaly nyáron már szenvedtem. Volt olyan hét, hogy a családomat csak egyetlen napra láttam” – magyarázta Viktor, akit Ausztriában négyéves fia és hétesztendős kislánya is várta.

Amit a Ricsével keresett, annak több mint a fele az ingázásra ment el, és tavaly két balesete is volt, amelyeket intő jelnek vett a gitáros.

A Beatricében a helyét Kékkői Zalán veszi át, akit Ákos turnézenekarából ismerhet a közönség, ott játszott korábban.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!