szerző:
hvg.hu

Nem játsszák a dalait.

Tavaly Majka akadt ki alaposan azon, hogy a zenei rádiók gyakorlatilag bojkottálják. Mint írta, a legújabb dalát két hét alatt négy millióan hallgatták meg a neten, mégsem kerül be a nagy zenei rádiók műsoraiba. Pedig úgy véli, "ez egy elég masszív adat ahhoz ,hogy sikeresnek tudjuk titulalni".

Hétfőn Tóth Vera csatlakozott az elégedetlenkedőkhöz. „Szeretném az országos rádiók szerkesztőinek, vezetőinek megköszönni, hogy egyetlen dalomat sem játsszák már 7-8 éve, hiába készültek remekebbnél remekebb rádiókompatibilis nóták, mindig az volt a válasz, hogy nem ment át azon a misztikus, hallgatói rostán” – írja a Facebook-oldalán.

Nem világos, hogy irónia vagy komoly a bejegyzés folytatása, amivel ezt a tényt pozitív irányba fordtotta. Mint írja, teljesen elvették a popzene írás iránti vágyát, de tulajdonképpen most épp emiatt van igazán helyén a zenében. „Nem kell semmiféle mainstream, trendi irányzatnak megfelelnem és állandó kompromisszumot kötnöm, hisz a művészet lényege az, hogy áramoltasd szabadon, és ha már erőlködsz, az nem az.”

 

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!