szerző:
hvg.hu

Már két éve, a forgatáson is visszaragasztott aganccsal szerepelt a bika.

Vasárnap éjjel újabb magyar filmnek szurkolhatunk az Oscar-átadón. Enyedi Ildikó Testről és lélekről című lírai filmjében fontos szerepet kapott egy szarvaspár. Mint az állatok gondozója a Ripostnak elmondta, az állatok elég rossz állapotba kerültek az elmúlt napokban.

Horkai Zoltán szerint a most 18 éves szarvasbika, Góliát nagyon beteg, már ledobta az agancsát, és csak egy helyben álldogál, ez pedig azt jelenti, hogy nincs sok hátra neki.

A filmet három éve forgatták, de mint kiderült, már akkor is visszaragasztott agancsban szerepelt a kamerák előtt. „Könnyen lehet, hogy nem éri meg az Oscar-díjak átadását” – mondta a gondozó. Góliát párja, Picur is nagyon öreg és beteg, vele is bármi megtörténhet.

 

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!