szerző:
hvg.hu

A pletykák szerint a közmédiánál tűnhet fel néhány hónap múlva. A műsorvezető egyelőre titkolózik.

Fél év pihenő után Demcsák Zsuzsa visszatér a képernyőre - írja a Blikk. Demcsák szeptemberben - egy végtelenül furcsa interjú után - mondott fel az ATV-nél, azóta elvonult a nyilvánosság elől. Most készül arra, hogy minél tökéletesebb formában kerüljön ismét képernyőre. A nagy visszatérésre még várni kell, Demcsák a lapnak azt mondta, fél év múlva kezd újra dolgozni.

Bár a pletykák szerint a közmédiába térhet vissza, ezt a sajtóosztály cáfolja, Demcsák pedig azt mondta, egyelőre nem beszélhet arról, hova megy.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!