szerző:
hvg.hu

"Westerosban éhínség van, így mindenki azzal van elfoglalva, hogy élelemhez jusson. Mindenki máshogy próbálkozik... Királyvárban és Zúgóban például új receptekkel kísérleteznek. Jon Snow-t újabban csak Joint Slow néven ismerik a könnyűdrog-piacon. Miközben dílerként igyekszik pénzt és ennivalót biztosítani családjának, ő maga is eltompult kicsit a cucctól, de azért próbálja elnyerni Daenerys Targaryen kegyeit, egy nagy rakomány sajt reményében. A sárkányos nő teli éléskamrák mellett megteheti, hogy különböző játékokkal és feladványokkal szórakoztassa környezetét. De vannak még mások is, akik szívesen töltik idejüket találós kérdésekkel, dalolással és egyéb őrültségekkel ezekben a nehéz időkben..." – így ajánlja a Trónok harca új, félre-szájszinkronizált változatát a Bábeltévé csapata.

Íme, a mű:

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!