szerző:
hvg.hu

Csillogás, luxus, gyönyör. Hiszen erről szól a vörös szőnyeg.

Oscar 2018
Ismét izgulhattunk magyar jelöltért a filmes világ legnagyobb eseményén, az Oscar-díjak átadóján, a sorozatban harmadik magyar siker azonban nem jött össze, Enyedi Ildikó Testről és lélekről című alkotása nem nyert. Mint azonban filmkritikus kollégánk írta, így is volt mit ünnepelni. Egyébként temérdek téma volt, amivel az Akadémia kezdhetett volna valamit, de a jubileumi díjkiosztó kreatívjai végül az álmosító biztonsági játékot választották. Összegyűjtöttünk ide mindent, amit a 2018-as Oscar-díjról tudni kell.
Friss cikkek a témában

Azt már megírtuk, hogy egy francia tervező, Monique Lhuillier álmodta meg a ruhát, amelyet a Testről és lélekről egyik főszereplője, Borbély Alexandra viselt az Oscar-gálán, de most az is kiderült, hogy mennyibe kerülhetett a nagyestélyi.

A Zoom.hu nézett utána, hogy 6490 euróért, azaz kétmillió forintért bárki rendelhet magának olyan ruhát, mint amilyet a színésznő kapott párjától, Nagy Ervintől.

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!