szerző:
hvg.hu

A szépség és a szörnyeteg után befutott a Disney újabb nagyszabású remake-jének ízelítője is.

A film sztorija szerint a gyermeki képzelőerejét elvesztő Róbert Gida felnőttkorára egy sikerorientált, munkamániás üzletemberré válik, akihez visszatér régi jó barátja, Micimackó, hogy segítsen neki átirányítani a fókuszt az igazán fontos dolgokra. A főszereplőt, Christopher Robint Ewan McGregor alakítja majd.

A Róbert Gida rendezője Marc Forster (Én, Pán Péter; Felforgatókönyv; Z világháború) lesz, de a forgatókönyvírók még érdekesebbek: az első draftot az indie-ikon Alex Ross Perry (Listen Up Philip, Queen of Earth) írta, azt pedig már Tom McCarthy (Spotlight) és Allison Schroeder (A számolás joga) dolgozták át.

A film augusztusban érkezik a hazai mozikba.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!