szerző:
hvg.hu

"Fogadjátok hát szeretettel kedves lányok, asszonyok" a Nemzeti Lovas Színház vezetőjének, Pintér Tibornak a nőnapi köszöntőjét. Zámbó Jimmy-dal elverselve.

Pintér Tibor folytatja a téli időszakra abbahagyott, Versben mondom el című videós sorozatát. Rögtön aktualizál, és egy szerinte nőnapra alkalmas dalt szaval el. A Jimmy-musicalben is hallható betétdal sorai szólnak belőle.

Nem is szaporítanánk tovább a szót, "fogadjátok hát szeretettel kedves lányok, asszonyok! Ti vagytok nekünk a boldogság, Ti vagytok nekünk az élet! És köszönjük, hogy mindig megbocsájtotok!"


Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!