szerző:
hvg.hu

A házaspár közös turnéra indul, de Varsóig vagy Milánóig kell menni értük.

Hetek óta megy a találgatás, de most már hivatalos: Beyoncé és Jay-Z közös koncertturnéval járja be a világot idén nyáron. Az OTR II néven futó sorozatot az Instagramon jelentették be néhány intim felvétel kíséretében.

Beyoncé (@beyonce) által megosztott bejegyzés,

Carterék felkeresik majd Nagy-Britannia több városát, Berlintől Párizson át Barcelonáig több európai nagyvárosban megfordulnak, de Budapestet kihagyják. A június 6. és október 2. között futó turnén várhatón a legutóbbi albumról, a Lemonade-ről, illetve a 4:44-ról válogatnak, mindkettő a házasságuk sejtetett válságának a dokumentációja. Mindenképp izgalmasak lesznek a koncertek.

A jegyeket március 19-től kezdik értékesíteni, a helyszíneket itt lehet böngészni.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!