szerző:
hvg.hu

Négy éve nem szerepelt filmben, úgy tűnik, már nem is fog.

A hír tulajdonképpen véletlenül derült ki az ügyben bennfentes ismeretekkel rendelkező Selma Blair jóvoltából. A színésznőt egy interjúban kérdezték arról, hogy vajon készül-e folytatása a Diazzal közös 2003-es filmjüknek, az Édes kis semmiségnek. „Szívesen megcsináltam volna a forgatást, de Cameron visszavonult a színészettől, ennyi volt” – mondta Blair.

Cameron Diaz 2014-ben szerepelt utoljára filmben, az Annie remake-jében, és Selma Blair szerint most elégedett az életével. „Nem tudom, mi kellene ahhoz, hogy visszatérjen” – mondta Blair.

hvg.hu Élet+Stílus

10 sztár, aki bármikor bevállal egy fotót smink és filter nélkül is

A közösségi csatornák térnyerésével, különösen az Instagram előretörésével egyre több sztár, énekes, színész és modell osztja meg élete intim pillanatait: ilyen az is, amikor smink, szűrő és belőtt frizura nélkül, időnként igencsak fáradtan pózolnak kedvenceink. Van, aki csak próbál embernek tűnni, más egyszerűen tényleg a hétköznapi emberek életét éli, amikor nem a vörös szőnyegen sétál, de bőven találunk olyan sztárt is, aki smink nélkül harcol az öregedés és a nők megbélyegzése ellen.

LA Plázs

Ebből a filmből kiderül az igazság a fanszőrzetről

A magyarul Csajok bosszújának fordított, fekáliás poénoktól sem kímélő vígjátékában majdnem mindenki viccesebb, mint a főszereplő, Cameron Diaz. Megnéztük, és Leslie Mannak hála, szétröhögtük magunkat.